Robust mobil bredbandsrouter för 3G, 4G eller CDMA 450

Posted by:

Acandia lanserar nu en serie mobila bredbandsroutrar för krävande applikatoner med många avancerade funktioner i tåliga plåtchassin. Mobilroutrarna finns för alla de vanliga mobilstandarderna; 2G (GSM/GPRS), 3G, 4G och CDMA 450 (Net1).

Vi lagerhåller mobilroutrar för 3G, 4G och CDMA 450 med 1-4 LAN-portar och Wifi. Några kan även fås med serieport RS232 som option. Övriga tillgängliga funktioner och tillval:  GPS, RS485, digitala I/O, OSPF, BGP, m.m.

Glöm inte att det går mycket bra att kombinera våra mobila routrar med andra produkter i vårt sortiment (dataloggrar, transmittrar, Ethernet controllers, etc.) för att åstadkomma lösningar för fjärrövervakning och -styrning där det inte finns Internet tillgängligt. Vi hjälper gärna till att ta fram en lösning.

Läs mer om våra mobilroutrar…

0
  Relaterade inlägg
  • No related posts found.

Add a Comment