Vi kompletterar utbudet av fjärrövervakning och fjärrstyrning

Posted by:

I nära samarbete med våra leverantörer utvecklar vi såväl nya kompletterande produkter som funktionalliteten på befintliga. Vi kan nu erbjuda ett brett utbud av komponenter för övervakning och styrning på distans.

Oavsett om du har tillgång till ett befintligt nätverk, vill bygga ett lokalt nätverk med en mobil uppkoppling eller föredrar övervakning och styrning via GSM har vi lösningar.

Är det många enheter som ska övervakas har vi lösningar där givarna sänder mätvärden trådlöst till en centralenhet som därefter kan skicka hela rapporter på en mängd olika sätt.

Vi har även enheter som gör det möjligt att ansluta ett större antal givare via 1-wire. Du kan surfa till de flesta av våra enheter för att läsa av värdena i realtid. I vårt sortiment finns:

  • Övervakning och styrning i lokala nätverk
  • FjärrövervakningTrådlös övervakning med många mätpunkter
  • Övervakning och styrning via GSM
  • Övervakning och styrning via Internet

Vi erbjuder även lösningar som laddar upp informationen till molntjänster vilket underlättar installationen och gör resultaten tillgängliga för många användare.

Exempel på lösningar som vi har levererat

Övervakning av vattennivåer i dammar med en batteridrivna enheter som dagligen skickade SMS med mätvärden via GSM och larmar om vattennivån överstiger inställt larmvärde.

Övervakning av spänningen på backup-batterier i mobiltelofonstationer. Enheten larmar när spänningen understiger larmgränsen och batteripacken kan då ersättas utan att driftstörningar inträffar i mobilnätet.

Trådlös övervakning av livsmedelskylar som används vid beredning av mat som serveras ombord på flygplan. Vid för hög temperatur larmar givaren och tillagningen avbryts.

System för övervakning och styrning av temperatur, luftfuktighet och vattenläckage i serverhallar.

Exempel på produktgrupper:

ooooRoutrar              Fjärrövervakning/styrning         Transmittrar

Router FjärrövervakningTransmittrar

0
  Relaterade inlägg
  • No related posts found.

Add a Comment