Övervakning av temperatur, luftfuktighet och tryck i serverhall

Posted by:

En av våra kunder använde Comet Websensor och ett par av våra andra givare för att realisera en lösning för övervakning av temperatur och luftfuktighet samt differenstryck mellan under- och översida av installationsgolv för att säkerställa att lokalen har rätt klimat och att övertrycksventilationen fungerar som den ska.

Dessutom installerade de vattenläckagelarm under installationsgolvet som larmar vid ett läckage. Samtliga enheter matades via nätverkskabeln (PoE – Power over Ethernet) och kommunicerar med överordnat system via SNMP.

De använde:

T3610 Websensor – Nätverksansluten mätare för temperatur och luftfuktighet med PoE


P2520 Websensor
– Nätverksansluten mätare för analoga signaler 2 x 4-20 mA som matas med PoE-splitter

SVD-D Differenstrycktransmitter med 4-20 mA utgång som anslöts till Websensor P2520

HWG-WLD-POE Vattenläckagelarm med nätverksanslutning PoE

Läs mer om Comet Websensor.

0
  Relaterade inlägg
  • No related posts found.

Add a Comment