Nu ännu enklare att se vädret på er anläggning

Posted by:

Vårt motto är det ska vara enkelt att styra och mäta på distans. Vi erbjuder nu våra kunder hjälp med konfigureringen av väderstationer så att det bara är att ställa upp och därefter logga in och läsa av värdena från väderstationen direkt i telefonen, paddan eller i en dator. Ni ser temperatur, luftfuktighet, vindhastighet mm och kan följa utvecklingen. Vill ni kan ni enkelt komplettera stationen med extra givare för att hålla koll på temperatur och fuktigheten i jorden i växthuset, mäta solstrålningen mm. 

Perfekt för samfälligheter, bostadsrättsföreningar, skidanläggningar, segelsällskap, travbanor, idrottsanläggningar och evenemangsarrangörer. Förutom att alla lätt kan komma åt väderinformationen direkt i från sina smarta telefoner så finns det en inbyggd funktion för att enkelt integrera aktuella värden på er en hemsida. Alla medlemmar i en förening kan då enkelt se aktuella förutsättningar.

Ni kan även enkelt lägga in en bild på er hemsida och därigenom visa aktuella värden på er hemsida.

0
  Relaterade inlägg
  • No related posts found.

Add a Comment