Val av router

Posted by:

Kärt barn har många namn: Mobilrouter, bredbandsrouter, mobil bredbandsrouter, industrirouter, NET1-router, 4G-router mfl. Grunden är den samma men antalet anslutningar gör att kapslingarna blir olika stora. Miljön som routern ska sitta i påverkar även valet av kapsling.

Vi har små smidiga routrar från E-Lins som passar bra i trånga utrymmen, riktigt robusta kapslingar på routrarna från Garderos och routrar med många anslutningar från Robustel.
Alla routrar har radiomoduler, typ av modul avgör om det är en NET1, 3G eller 4G-router. Vi har även routrar med två radiomoduler. Dubbla moduler väljer du om du har mycket höga krav på driftsäkerhet. Exempel på det är övervakning av kraftnät, i skogsmaskiner som löpande skickar produktionsdata och vid olika typer av larmövervakning.

I vårt sortiment har vi även specialroutrar för bl.a. hissar. Där finns ett behov av möjlighet till anslutning av telefon. Hör gärna med oss om specifika behov, våra leverantörer kan erbjuda ett bredare utbud än det vi visar på hemsidan.

Medarbetarna på Acandia har lång erfarenhet av mobilnät och tekniken bakom. De flesta av oss var med och byggde upp 3G-nät i Sverige redan på 90-talet. Vi har under åren varit anlitade som konsulter åt bl.a. NET1, Ericsson, Tre med ansvar för uppdateringar i näten mm. Kunskap och förståelse för hur näten i Sverige är byggda ger oss unika förutsättningar att förstå och guida våra kunder till valet av rätt typ av router.

Hör gärna av dig så föreslår vi en lösning utifrån dina behov.

0
  Relaterade inlägg
  • No related posts found.

Add a Comment