Ayyeka Wavelet -ny batteridriven fjärrövervakning för tuff miljö

Posted by:

Ayyeka har nu lanserat andra generationen av sin Wavelet, en batteridriven enhet för fjärrövervakning och loggning av upp till tio analoga, seriella och digitala givare med standardinterface.

Wavelet är IP67 klassad och tål tuff miljö. Den används bland annat för realtidsövervakning så som nivåmätning av avloppsvatten, dagvattenflöden, tryck och temperatur i fjärrvärmesystem, mätning av luftkvalitet och nivåer i oljetankar.

Vi erbjuder nu en komplett lösning med dubbla SIM-kort för stabil uppkoppling, loggning av mätvärdena och tillgång till samtliga mätvärden i realtid i molntjänst. Mätdata kan även skickas till andra övervakningssystem och Wavelet stöder LoRa.

Du kan läsa mer om Wavelet på produktsidan.

Basic-Wavelet-Brochure

Ayyeka_Software Brochure

0
  Relaterade inlägg
  • No related posts found.

Add a Comment